TikTok Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır?

TikTok kullanıcıları her sosyal medya kullanan insan gibi hesaplarını bazen kapatmak isteyebiliyor. Bu durumda birçok insan tam olarak ne yapacağını bilmediği için yanlış işlemler yapabiliyor. Sosyal medya sitesi bu konuda üyelerine gerekli imkânı sunuyor. Tabi hesap silme işlemini doğru şekilde yapmak için adımları doğru şekilde atmak gerekiyor.

Hesap silme işlemini yapabilmek için ilk olarak hesabınıza giriş yapmanız gerekiyor. Unutmadan söylememiz gereken bu işlem hesabın tamamen silinmesine yardımcı olmuyor. Sistem sizin geri dönüş ihtimalinize karşı bu hesabı askıda bekletiyor. Belirli bir süre bekletilen hesap daha sonra otomatik olarak veri tabanından silinerek tarihe karışıyor.

TikTok Hesap Silme İşlemi

TikTok hesabı silmek basit birkaç adımlar rahatça yapılabilmektedir. Sizin bu durumda yapmanız gereken işlemleri adımlar halinde sizlere aktarmaya çalışacağız.

  • İlk adım olarak TikTok hesabına giriş yapmanız gerekiyor.
  • Hesaba giriş yaptıktan sonra açılan ana sayfanın sağ alt tarafından bulunan profil simgesine tıklamanız gerekiyor.
  • Karşınıza bir ekran gelecektir. Bu ekranın sağ üst köşesinde yer alan üç noktaya tıklamanız gerekiyor.
  • Bu sizi “Ayarlar” bölümüne girmenizi sağlayacaktır.
  • Ayarlar bölümünde yer alan “Hesabımı Yönet” sekmesine tıklamanız gerekiyor.
  • Bu sekmeye tıkladıktan sonra karşınıza uzun bir liste gelecektir. Listenin en altında yer alan “Hesabımı Sil” sekmesine tıklamanız gerekiyor.
  • Silme işlemini yapabilmek için sizden o an kullanmış olduğunuz hesap şifrenizi yazmanız istenecektir.
  • Şifre yazıldıktan sonra “Devam” sekmesine tıklamalısınız.
  • Onay ekranı karşınıza çıkacaktır. Bu işlemi yaptıktan sonra “Hesabı Sil” sekmesine tıklamanız gerekiyor.
tiktok hesap silme kapatma

TikTok Hesabım Kalıcı Olarak Ne Zaman Silinir?

TikTok hesap silme işlemini yukarıda ki adımları izleyerek sizlerde kolayca yapabilirsiniz. Tabi bu işlem hesabınızı kalıcı olarak silinmesi için sıraya alacaktır. Birçok sosyal medya kullanıcısı hesabını sildikten bir süre sonra tekrar giriş yapmak isteyebiliyor. O nedenle bu uygulamalar kullanıcıları için uzun bir süre bu sayfaları bekletiyorlar.

TikTok silme işlemi sonrasında hesabın tamamen silinmesi için 30 günlük bir bekleme süresi sunuyor. Bu süre zarfında tekrar hesabınıza giriş yaparsanız ekranınız açılacak ve rahatça kullanmaya başlayacaksınız. Tüm hesabınız aynı şekilde size sunulacaktır.

Silme işleminin tam anlamıyla gerçekleşmesi için kullanıcının 30 gün boyunca sisteme tekrar giriş yapmaması gerekiyor. Bu süre dolduğunda TikTok hesabı otomatik olarak tamamen silinecek ve arşivden kaldırılacaktır.

TikTok Hesabı Kalıcı Olarak Ne Zaman Silinir?

TikTok hesabı silme işleminin ardından 30 gün boyunca bekletip daha sonra silmektedir.

TikTok Hesabı Silinebiliyor mu?

TikTok hesabı gerekli adımları takip ettiğiniz sürece silinmesi kolaydır.

TikTok Silme İşlemi Nasıl Yapılır?

TikTok silinen hesapları 30 gün bekletip, daha sonra veri tabanından tamamen silmektedir.

[Toplam: 1 Ortalama: 5]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir